БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО: Отлагат олимпиадата в Токио заради коронавируса?

Други спортове

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО: Отлагат олимпиадата в Токио заради коронавируса?

14323
на 04.03.2020
БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО: Отлагат олимпиадата в Токио заради коронавируса?
Автор:   ПИК

Олимпийски игри в Токио през юли и август може да бъдат отложени и да се проведат преди края на годината, заяви Сейко Хашимото - японският министър, отговорен за организацията на най-голямото спортно събитие.

препоръчано

Причината е набиращият все повече скорост коронавирус в Източна Азия от началото на годината. Заради него през последните седмици бяха отложени множество състезания в тази част на света.

На двудневното заседание на Изпълнителния комитет на Международния олимпийски комитет в Лозана днес и утре се очаква да бъде взето решение за евентуални промени в организацията и календара на олимпийския фестивал.

Вицепрезидентът на МОК Дик Паунд смята, че трябва да се изчака до края на май, за да се види как се разпространява вирусът, преди да се вземе решение за отлагане на игрите.

Сподели:
Бомба x
Три признака, че сте във връзка с грешния човек Три признака, че сте във връзка с грешния човек
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това