Безработни отказват 800 лева заплата

Икономика

Безработни отказват 800 лева заплата

14210
на 08.08.2013
Безработни отказват 800 лева заплата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Безработни отказват работа в керамичното производство, където могат да изкарат по 400 до 800 лева месечно, споделиха собствениците на тухларните в Багренци и Драговищица, Кюстендилско. От дружеството разчитат да наберат работна ръка и чрез бюрото по труда. “Можем да вземем 45 работници, но кандидати няма.

препоръчано

Едва 20-ина души започнаха на площадката с готовата продукция. Няма никакви изисквания за образование, ценз, квалификация, дори и за възраст - вземаме всеки кандидат. Но просто не им се работи, отказват. Явно са свикнали да получават социални помощи и не разчитат на борсата на труда. А сега, през летния сезон, при нас могат да се изкарат много хубави надници”, каза шефът на тухларната в Багренци Кирил Паргов.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК