БЕЗРЕДИЦИ: Турци и холандци си спретнаха масов бой из Европа (ВИДЕО)

Световен футбол

БЕЗРЕДИЦИ: Турци и холандци си спретнаха масов бой из Европа (ВИДЕО)

34493
на 07.07.2024
БЕЗРЕДИЦИ: Турци и холандци си спретнаха масов бой из Европа (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Турци и холандци си спретнаха масови сбивания. Хора се биха по улиците на Германия, както и по тези на Нискоземието след четвъртфинала между двата отбора от Евро 2024, спечелен от “лалетата“ след обрат с автогол с 2:1.

препоръчано

Крайният резултат определено разочарова турските фенове, които доминираха с присъствието си по трибуните в Германия. След края на дуела обаче в Берлин групи фенове на двете държави влязоха във физически сблъсъци.

Още по-сериозна обаче беше ситуацията в нидерландския град Айндховен, където фенове на Турция и Нидерландия се замеряха с маси и стълби на голям паркинг в центъра на града.

Нидерландската полиция твърди, че е преустановила напрежение и в Хага.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК