БЕЗСКРУПУЛНА: Мая Манолова си прави пиар с инвалиди и деца - снима столичани за кампанията си без разрешение (ВИДЕО/СНИМКИ)

Политика

БЕЗСКРУПУЛНА: Мая Манолова си прави пиар с инвалиди и деца - снима столичани за кампанията си без разрешение (ВИДЕО/СНИМКИ)

48980
на 01.10.2019
БЕЗСКРУПУЛНА: Мая Манолова си прави пиар с инвалиди и деца - снима столичани за кампанията си без разрешение (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Кандидат-кметицата на БСП Мая Манолова пак си прави пиар с инвалиди, видя ПИК. Преди минути тя бе забелязана да се снима с хора в неравностойно положение и доказа, че няма никакви скрупули да се възползва от деликатното им състояние за целите на политическата си кампания за кандидат кмет на София. 

препоръчано

Манолова е предприела рейд по натоварените вечер спирки около "Орлов мост", където уж случайно се среща с хора и изслушва проблемите им. В същото време обаче невинните и милозливи разговори се заснемат чинно от екипа й. Бившата червена депутатка, прочула се с подкрепата си за Пламен Орешарски и братя Галеви, се натяга да се усмихва за пред камерата на оператора си, за да изглежда по-добре на клиповете, с които се рекламира в платени фейсбук кампании. 

Манолова не се посвени да застане и до две малки дечица и да се щракне с тях, видя репортер на ПИК TV. Явно е забравила, че участието на деца е строго забранено в политически кампании. Важен и въпросът дали въпросните хора дават съгласието си с лицата си да стават част от скандалната акция на Манолова, тъй като част от тези, които засне днес, не бяха дали разрешение. 

Днешната й разходка уж сред гражданите е поредният случай, в който тя се възползва от неравностойното положение на инвалидите за да си прави пиар, припомня ПИК. Преди дни по време на откриването на кампанията тя отново се щракна с куп хора в инвалидни колички, а преди седмица самата тя седна в такава, отново за да се рекламира и да се възползва от хората с тежки проблеми.

"Това вече минава всякакви граници. Явно никъде не я искат и затова се натрапва на хора в колички, които и да искат, няма как да избягат от нея", коментираха втрещени свидетели на наглия й пиар.  

Вчера Манолова е правила подобна акция и в парка "Заимов" и в нея отново са включени инвалиди, при това деца, става ясно от кадрите

Сподели:
Бомба x
Митове за излагането на слънце, които вредят на кожата Митове за излагането на слънце, които вредят на кожата
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Потоп удави Своге - страшен дъжд и градушка се изсипаха над града (ВИДЕО/СНИМКИ) САМО В ПИК TV: Потоп удави Своге - страшен дъжд и градушка се изсипаха над града (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това