Вход
София
Времето в София 0 o C

Безценен сборник разкрива съдбата, рецептите и пророчествата на мъдреца Дядо Влайчо

Безценен сборник разкрива съдбата, рецептите и пророчествата на мъдреца Дядо Влайчо

на 21.10.2020
22795
0
Безценен сборник разкрива съдбата, рецептите и пророчествата на мъдреца Дядо Влайчо
Автор: ПИК
21.10.2020
0
22795

Ванга винаги е сочена за най-силния български феномен. Оказва се обаче, че историята помни човек, който я е надминавал – дядо Влайчо от с. Коньово, Новозагорско, известен като пророка на народа. 

Повече за неговите съдба и способности ще научите в полезната книга на издателство „Милениум“ – „Чудото Дядо Влайчо“. Търсете безценното томче от днес на вестникарските павилиони в страната на цена само 8 лв.

Влайчо Жечев е роден на 15 август 1894 г. Неговият житейски път е нелек – мобилизиран е по време на Първата световна война,  през 1947 г. Влайчо вижда смъртта на Георги Димитров. Заради това пророчество комунисти го обявяват за народен враг. И ясновидецът попада в шестгодишен ад. Местен е в различни лагери, а накрая стига и до Белене. Надзирателите не спирали да го измъчват, но въпреки това той успял да излезе жив и с неозлобена душа.

Дядо Влайчо доживява до 87 години, въпреки изпитанията, на които е бил подложен. Известен е с аскетичното си битие – без много храна, алкохол, цигари и месо. Винаги казвал на хората  да се радват на трудностите, защото те са двигател на живота. Никога не взимал пари от онези, потърсили помощта му. Обиколил е градове и села и е успял да изцери хиляди неизлечимо болни с молитви и натурални, билкови лекове.

В книгата „Чудото Дядо Влайчо“ ще прочетете повече за житието на народния светец, неговите пророчества и видения, философията му за доброто, злото, мрака, светлината, Бог, човешката природа и др., както и ефикасните му здравни рецепти, които церят със силата на природните богатства.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20198
архив

Животът е като каране на колело, ако ти е тежко, значи вървиш нагоре, ако ти е леко – спукаш се по нанадолнището. Въпросът ми е - защо нямам седалка на моето колело и защо карам по капли…

x
САМО В ПИК TV: На Канарите луднаха по българския Енрике Иглесиас. Начо Паскал, който ни прослави чак в Южна Корея, крои втори хит с испански рапър (ВИДЕО)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не бързайте, днес е ден за търсене за златната среда
x