Без вода в някои части на Варна днес

Региони

Без вода в някои части на Варна днес

5272
на 07.06.2015
Без вода в някои части на Варна днес
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

 Няколко района край Варна остават без вода днес. Това съобщи дежурният диспечер на ВиК – Варна, предаде агенция "Фокус".

препоръчано

Поради възникналa авария, без вода ще остане кв. „Аспарухово”, в района на улиците „Найчо Цанов”, „Янтра”, „Злетово” и „Камчия” от 9.00 до 16.00 часа и част от местностите „Малко Ю” и „Манастирски рид” от 9.00 до 14.00 часа.

свързани новини

Диспечерът на водното дружество допълни, че дежурните екипи са в готовност да реагират при възникване на нова авария на територията на града. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК