Без консенсус за оръжията с далечен обсег за Украйна

Европа

Без консенсус за оръжията с далечен обсег за Украйна

8540
преди 4 часа
Без консенсус за оръжията с далечен обсег за Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Без консенсус за решение дали Украйна ще може да използва оръжия с далечен обсег приключи срещата между лидерите на Съединените щати, Германия, Великобритания и Франция.

препоръчано

Ключовата среща във военната база "Рамщайн" беше отложена със седмица заради урагана в САЩ.

На съвместна пресконференция в Берлин Джо Байдън, Олаф Шолц, Киър Стармър и Еманюел Макрон бяха категорични, че помощта за Украйна трябва да продължи.

Американският президент обаче подчерта, че не са постигнали единодушие по най-важното искане на Киев - зелена светлина да използва западни оръжия по цели във вътрешността на Русия.

Украинският президент Володимир Зеленски коментира, че очаква делегация от Белия дом, която да оцени неговия план за победа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК