БЕЗ МАЙТАП: Мегз предлага работа на овчари

ГАЛЕРИЯ ШОУ

БЕЗ МАЙТАП: Мегз предлага работа на овчари

7101
на 27.01.2021
БЕЗ МАЙТАП: Мегз предлага работа на овчари
Автор:   ПИК

Миглена Каканашева-Мегз се е заела с начинанието да открие помощници за будистите, които представи в предаването си „Маската". Затова търси овчари, които да се грижат за техните животни.

препоръчано

"Моите много много близки приятели - Германските будисти, които живеят като малка общност до Ивайловград и на които често гостувам, търсят да си наемат трима човека - овчари, които да се грижат за техните животни. Един, който да води овцете и козите на паша. Един, който да води биволите на паша. Един, който да има опит с новородени овце и козички и може да се грижи за новодошлите бебета. Той също ще се грижи и за стопанството докато другите са с животните на паша. Всичко в тяхното стопанство е направено по европейски стандарт и е много чисто, подредено и хубаво", написа в социалните мрежи тя.

Мегз не пропусна да спомене, че въпросните будисти са променили живота й.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това