БЕЗ МИЛОСТ: Пасторът-педофил остава в ареста - сгащили го насаме с шест деца

Темида

БЕЗ МИЛОСТ: Пасторът-педофил остава в ареста - сгащили го насаме с шест деца

13321
на 13.09.2019
БЕЗ МИЛОСТ: Пасторът-педофил остава в ареста - сгащили го насаме с шест деца
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пасторът-педофил от Англия остава в ареста. Това постанови сливенската Темида. Според магистратите имало данни за няколко случая на блудство с деца от Сливен, на които Даниел Хъл плащал.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Заседанието премина при закрити врата заради това, че в разследването има данни за сексуално посегателство над деца. Докато съдът гледаше мярката за неотклонение, отвън имаше протест в негова защита, предава Нова телевизия.

В момента на ареста му в 6 часа сутринта вчера, той е бил в присъствието на шест малолетни и непълнолетни момчета - четири на 13 години, едно на 14 и едно на 15 години. Децата обаче са  отхвърлили обвиненията срещу пастора. 

Британецът вече е излежал присъда за педофилия на Острова, от където на два пъти са изисквали екстрадирането му. Последният път през 2018 г., но съда го е оставил в Сливен. Хъл не се признава за виновен, но е обявил, че няма да обжалва мярката. 

"Няма достатъчно доказателства, но има събрани. По мое предложение и негово решение е да не се обжалва мярката. Неговото твърдение е, че не е извършил тези неща”, каза адвокатът пастора-педофил Милена Христова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК