Без пари от ВиК холдинга за нов водопровод в Брестовица

Региони

Без пари от ВиК холдинга за нов водопровод в Брестовица

1205
на 11.06.2021
Без пари от ВиК холдинга за нов водопровод в Брестовица
Автор:   ПИК

Няма пари за нов водопровод в Брестовица от Български ВиК холдинг. Това става ясно от протокол от заседание на Надзорния съвет на холдинга. Документите са публикувани от председателя на "Живот за Брестовица" Любомир Томов.

препоръчано

От тях става ясно, че въпреки обещанията на бившия областен управител на Пловдив Дани Каназирева и управителя на ВиК-Пловдив Спартак Николов, че пари има и водопроводът в Брестовица ще бъде подменен, за да се реши трайно проблемът с мангана във водата, Българският ВиК холдинг е на друго мнение.

От протокола става ясно, че ВиК -Пловдив са сключили договор с две фирми за подмяната на водопровода и за надзора без предварително одобрение от Управителния съвет и Надзорния съвет на холдинга, пише "Марица".

От ВиК не са представили документи за начина на определяне на индикативната стойност на проектите, а тя е 25 100 000 лв. за цялостна реконструкция и подмяна на водопроводната мрежа и изграждането на нова такава в Брестовица, а за строителния и инвеститорския контрол - 980 хил. лв.  

Сподели:
Бомба x
Знаци, че вашата душа е стара Знаци, че вашата душа е стара
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 124
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това