Без пътни такси по магистралите в Гърция по време на изборите

Балкани

Без пътни такси по магистралите в Гърция по време на изборите

5592
на 14.05.2023
Без пътни такси по магистралите в Гърция по време на изборите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По всички магистрали в страната за изборите ще се минава безплатно за удобство на избирателите, пише "Труд". По-специално бариерите по магистралите, но също и по магистралата на моста Рио - Антирио ще бъдат вдигнати от полунощ в петък, 19 май за шофьорите.

препоръчано

За ангажираните в изборния процес, като членове на комисии, наблюдатели и други, безплатното преминаване ще важи от сутринта на 18 май, четвъртък, след представяне на необходимите документи.

Мярката за безплатно преминаване ще важи до 8 сутринта понеделник, 22 май, т.е. в деня след изборите.

Концесионерите, експлоатиращи таксите, ще бъдат компенсирани от държавата за безплатното преминаване. Въз основа на съответните договори между държавата и дружествата, държавата има право да иска от концесионерите когато пожелае да спрат да събират такси. Всеки път, когато го направи, частната компания има право да поиска връщане на пропуснатите приходи, според данните, които има за броя на преминалите автомобили.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК