БЕЗ СТРАХ: Путин слиса света - обикаля из Мариупол без кортеж (СНИМКИ/ВИДЕО)

ЧАС ПИК

БЕЗ СТРАХ: Путин слиса света - обикаля из Мариупол без кортеж (СНИМКИ/ВИДЕО)

63868
на 19.03.2023
БЕЗ СТРАХ: Путин слиса света - обикаля из Мариупол без кортеж (СНИМКИ/ВИДЕО)

Президентът на Русия Владимир Путин направи посещение в Мариупол. Всъщност, Путин успя да слиса целия свят, защото всъщност, се е движил из града без кортеж и спазвайки всички правила за движение, съобщи прессекретарят на държавния глава Дмитрий Песков пред репортери в неделя.

препоръчано

"Това, което е най-интересно, отново, връщайки се в Мариупол: нямаше кортеж.Имаше много компактна група автомобили с президента. В една от тях самият той беше шофьор. И колите се движеха из Мариупол , а президентът караше из града, разгледаха всичко, спазвайки изцяло правилата за движение“, каза той, цитиран от ТАСС.

Както отбеляза говорителят на Кремъл, дори от кадрите се вижда, че колите са спрели на знаците “Дайте път“ и са спазили всички други правила.

“Тъй като обиколката не беше планирана, не се наложи да се блокира движението - нито на строители, нито на граждани“, обясни още Песков.

превод и редакция ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс
ПИК TV x
ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: Какво правят Киро и Лена на парапета?, Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО) ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: "Какво правят Киро и Лена на парапета?", "Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?"...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК