Без феновете на Общото събрание на "Левски" днес

Футбол

Без феновете на Общото събрание на "Левски" днес

11488
на 17.12.2014
Без феновете на Общото събрание на Левски днес
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Две важни събития днес може да дадат нова посока в развитието на ПФК "Левски". Най-напред ще се състои дългоочакваното Общо събрание на клуба. На него мажоритарният собственик Тодор Батков се очаква да обяви, че става още по-голям собственик, с близо 100% от дяловете. Адвокатът ще говори с финансови термини като трансформиране на дълговете в капитал. Събранието започва в 11,00 часа на "Герена". То ще бъде свободно за журналисти само през първите 15 минути, а после ще протече при "закрити врата".

препоръчано

Феновете би трябвало да получат 15%, но странно - те не са поканени на събранието. А им бяха обещани и две места в новия Управителен съвет. Още по-интересно ще е след събранието. Предстои да бъде обявен новият треньор на "Левски". До късно снощи фаворит за поста бе Георги Иванов, който извършва действия, принуждаващи поканения за този пост Димитър Димитров-Херо сам да откаже окончателно предложението на "сините". 


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК