Без Цвети, грациите отсядат в Рая на Бразилия преди Игрите

Други спортове

Без Цвети, грациите отсядат в Рая на Бразилия преди Игрите

12644
на 06.07.2016
Без Цвети, грациите отсядат в Рая на Бразилия преди Игрите
Автор:   ПИК

Националният ансамбъл по художествена гимнастика пътува на 2 август за Бразилия преди Олимпийските игри, чието откриване е три дни по-късно. Преди да пристигне обаче в Рио де Женейро, ансамбълът ни ще изкара 12 дни във Флорианополис, за да се аклиматизира преди състезанията си, научи ПИК.

препоръчано

Островният град Флорианополис е наричан Рая на Бразилия и се намира на около 700 км от Сао Паоло. Флорианополис е сред туристическите перли на Бразилия и предлага много изкушения, заобиколен е от 43 плажа. Статистиката показва, че това е най-бързо развиващият се град и с най-много приходи от туризъм за последните три десетилетия.

Базата, в която ще тренират грациите, е била одобрена от тяхната треньорка Ина Ананиева. "Бях там миналата година и съм наясно с условията. Сигурна съм, че ще се подготвим добре. В Олимпийското село в Рио ще се преместим на 15 август", съобщи Ананиева.

Както е известно аут от ансамбъла ни за Игрите е шампионката Цветелина Стоянова, която продължава да се бори за живота си в "Пирогов" след опит за самоубийство.

Сподели:
Бомба x
НОЖ В ГЪРБА: Кои зодии могат да ви предадат във всеки момент НОЖ В ГЪРБА: Кои зодии могат да ви предадат във всеки момент
ПИК TV x
ПИК TV! Христо Иванов нападна своите: Правителството не работи с добра ефективност ПИК TV! Христо Иванов нападна своите: Правителството не работи с добра ефективност
ново
Днес: 205
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това