Белезници за безбожник, ошушкал католически манастир край Шумен

Крими

Белезници за безбожник, ошушкал католически манастир край Шумен

7253
на 01.12.2022
Белезници за безбожник, ошушкал католически манастир край Шумен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж на 25 години от Шумен е задържан след извършена кражба на парична сума от манастира “Сестри Бенедиктинки от Тутцинг“ в село Царев брод, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

препоръчано

Сигнал за кражбата е получен вчера сутринта. Съобщено било, че за времето от 23:00 часа на 27 ноември до 1:00 часа на 28 ноември неизвестен извършил кражба на сумата от 700 щатски долара и 300 евро от жилищна част в манастира. 

Криминалисти влезли в дирите на 25-годишния мъж, адресно регистриран в Шумен.

В обитаван от него имот в село Царев брод са намерени 20 кръгли пакетчета, обвити в целофан с тегло 20 грама, по негови данни - чай за пушене. Иззета е и сумата от 850 лева. 

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК