Белослава бременна?

ТОП НОВИНАТА

Белослава бременна?

15320
на 02.11.2012
Белослава бременна?
Автор:   Нина Норд

Влезе в болница, твърди, че има просто колит

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Белослава е бременна, гръмна новината в столична болница, където певицата бе сложена на системи. Щерката на Анета Сотирова изкара акъла на фенове и близки, след като й прилоша по време на репетиция и почти припадна. Наложи се да я откарат в болница. Медиците открили единствено колит на младата жена. Според нейни роднини Белослава вече е по-добре. „Дъщеря ми вече е наред. Проблемът й не беше сериозен. Бременността й е само слух”, коментира пред ПИК разтревожената майка на певицата. Според хора от тяхното обкръжение обаче било възможно семейството да крие радостната вест. Часове след като бе изписана, певицата отпътува към Бургас, където има планирано участие. Предстоящото й изпълнение в морския град излезе и на страницата й във Фейсбук. Заради припадъка на Белослава концертът й в софийски клуб бе отложен. Пред приятели певицата обяснява, че проблемът й бил просто моментно неразположение. Здравето й вече било наред. Изпълнителката не потвърждава слуховете, че е бременна. Казва, че има стомашно-чревни проблеми. „Засега имаме потвърждение от Белослава, че ще пее довечера. Надяваме се плановете й да да не се променят”, казаха от бургаското заведение, в което певицата има ангажимент в полунощ. Белослава има дъщеричка от съпруга си Евтени Йотов. Името й е Божидара и е вече тийнейджърка.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК