Берберян и Малееви са хвърлили око на 13 дка тенис кортове в Борисовата градина 

ТОП 2

Берберян и Малееви са хвърлили око на 13 дка тенис кортове в Борисовата градина 

49388
на 22.07.2021
Берберян и Малееви са хвърлили око на 13 дка тенис кортове в Борисовата градина 
Автор:   ПИК

Хитри са от фамилията Берберян-Малееви, не може да се отрече. Преди години, по времето на СДС на Иван Костов, тогавашната депутатка  Юлия Берберян направи най-грозната замяна в историята на София. Замени няколко порутени боксониери в "Обеля" за 20 декара в Борисовата градина, където направи кортове. Сега зетят на Берберян и на активистката на "Да, България" Мануела Малеева - Георги Стоименов е хвърлил око на Националния тенис център, който е на 13 декара в сърцето на Борисовата градина до парк хотел Москва. В схемата на Стоименов е включен и тенис звездата Григор Димитров, на когото той се води мениджър, разкриват спортисти.

препоръчано

Досега, от десетилетия кортовете се стопанисваха от държавата и от тенис федерацията. Преди дни тихомълком служебният спортен министър Андрей Кузманов обяви уж конкурс с наддаване за тенис центъра. Тоест победител с предизвестен край, защото няма как федерацията, която е обществена организация на бюджетна издръжка да се пребори за апетитния имот с готови кортове, сгради, заведения и паркинги.

Амбицията на майката Берберян и дъщерята Малеева да властват в тениса у нас е отколешен.От дълго време двете и зетят Стоименов водят война да превземат федерацията по тенис. В нея включваха и Григор. Под давлението на мениджъра Стоименов Гришо не участва и бойкотира турнира "София оупън".

Не играе и за купа "Дейвис". Не защитава и трибагреника на Олимпийските игри в Токио, както прави например големият Новак Джокович. Въобще свръх наглите Берберян-Малеева-Стоименов не подбират средства да  прилапат целия тенис спорт у нас и да станат монополисти по кортове в София.

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това