Берое и Литекс гледат към втория кръг в Лига Европа

Футбол

Берое и Литекс гледат към втория кръг в Лига Европа

4537
на 09.07.2015
Берое и Литекс гледат към втория кръг в Лига Европа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българските представители в първия кръг на Лига Европа Берое и Литекс ще изиграят тази вечер реваншите срещу своите съперници от Прибалтика.

препоръчано

Старозагорци имат чудесен аванс от 2:0 срещу литовския Атлантас, докато ловчанлии пропуснаха победата в Латвия и се задоволиха с 1:1 срещу Йелгава.

И двата ни тима влизат като фаворити в ответните двубои, като, разбира се, това в по-голяма степен важи за Берое.

Мачът под Аязмото е първи тази вечер и стартира от 20 ч.

Верен на себе си, треньорът на Берое Петър Хубчев не желае да помпа очакванията преди мача и иска тимът да подходи сякаш губи с 0:2 след първия двубой, а не обратното. Хубчев иска и ранен гол, за да отпаднат бързо и малкото въпросителни. Във втория кръг Берое би имал за съперник датския Брьондби, който на практика се е класирал след 9:0 в първия си мач.

Едно футболно полувреме по-късно – от 20.45 ч., започва и вторият мач с българско участие. В Ловеч Литекс също ще бъде фаворит срещу латвийския Йелгава, но всяко подценяване може да изиграе лоша шега на „оранжевите“.

Гостите се уплашиха от жегата още с пристигането си на българска земя, но ние ще се надяваме на терена Литекс да им внуши още по-голям респект.

Победителят от Работнички /Мак/ - Флора /Ест/ чака евентуално Литекс във втория кръг./gong.bg

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК