Бестселъри на „Милениум“ с рекордни отстъпки до 80% на Алея на книгата в София 

ЧАС ПИК

Бестселъри на „Милениум“ с рекордни отстъпки до 80% на Алея на книгата в София 

9856
на 02.09.2021
Бестселъри на „Милениум“ с рекордни отстъпки до 80% на Алея на книгата в София 
Автор:   ПИК

Сензационни отстъпки до 80% и уникални нови заглавия от издателство „Милениум“ можете да откриете само в шатра №18 на Алея на книгата в София от 6 до 12 септември по бул. „Витоша“ в столицата. Избрани книги ще се продават с огромни намаления, а само там със сигурност ще намерите и премиерните издания „Епопея на незабравимите“ от Недялко Йорданов, „Завещанието на Ванга“, „Звездна кухня – 120 рецепти от любими филми и сериали“, „Три жени“ от Лиса Тадео и „Реконкистата – войната на две религии“ от Ростислав Ботев.

препоръчано

Сред най-горещите предложения на „Милениум“ този сезон са новият том от поредицата, посветена на живота на великите владетели – „Личният живот на Джеймс II“, както и творбите, разкриващи скандалните и повратни моменти от биографиите на Луи XIV, Мария Терезия и Сюлейман Великолепни. За любителите на историята е също и хитовата поредица „История на войните“, чийто последен, 15-и том, е „Войните на първите Асеневци“. Мемоарното издание „Улици, хора, събития“ от политика и общественик Димо Казасов, смразяващият кръвта психологически трилър „Убийствен ум“ от Майк Оумър и библиофилската енциклопедия „Великите книги, които никога няма да прочетете“ от проф. Бърнард Ричардс са сред хитовите заглавия на сезона, които ще откриете в шатра №18.

На Алеята на книгата ще откриете и абсолютните бестселъри на издателство „Милениум“: двата тома „Хитлер и Сталин. Успоредни животописи“ от лорд Алън Бълок, „Сталин. Пътят към властта“ и „Сталин. В очакване на Хитлер“ от проф. Стивън Коткин, както и патриотичните издания „Българските паметници“ и „Хайдути. Български войводи до края на XIX век“ от Иван Първанов, колекционерските издания „Събрано“, представящи селекции от творчеството на Валери Петров и Атанас Далчев, „Избрано“ от Елин Пелин, както и всички книги на обичания поет Недялко Йорданов.

 

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 317
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това