Бившата половинка на Ивайло Захариев с невероятен жест към жените с репродуктивни проблеми

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Бившата половинка на Ивайло Захариев с невероятен жест към жените с репродуктивни проблеми

19061
на 04.02.2022
Бившата половинка на Ивайло Захариев с невероятен жест към жените с репродуктивни проблеми
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата жена на актьора Ивайло Захариев - Миряна Георгиева, дари яйцеклетки, за да помогне на жени с репродуктивни проблеми.

препоръчано

"С Yoana Georgieva сме поели първия си дъх заедно и сега заедно ще дарим яйцеклетки, за да се родят дечица в семейства, които имат нужда. Започнахме процедурата по различно време, но биологията и Виктория Димитрова си имат свое мнение и изглежда, че и това приключение ще го изживеем заедно. Наскоро научих, че хората, които се нуждаят от донор на яйцеклетки (и сперматозоиди) се увеличават с всеки изминал ден, а донорите не достигат. Държавата е разрешила внос от чужди банки, но и това не е достатъчно. Вносът е скъп и с ниска успеваемост, а това не помага на българските семейства.

свързани новини

Въпреки, че все пак е вариант, скандалните разкрития за български граждани, които $даряват$ в Гърция под строй, а после се продават в Испания и обратно в България, примесени под всякакви националности, допринася за страховете сред пациентите и още повече отчаяние. Безнадеждност, финансово изтощение. Националността и българският ген са отделна тема, но и те са силен мотив като българи (жени и мъже) да помагаме на българи$, написа Миряна преди време.

"Всеки, който реши да стане донор на яйцеклетки или сперматозоиди, дори да го направи само веднъж, ще дари радост и смисъл на стотици хора. Не искам да агитирам никой, защото това е много личен избор. Споделям, защото се вълнувам и защото предполагам, че има хора, които все още не знаят за нуждата от този тип донорство. Даряваме частица от себе си за да се роди дете$, пише още Захариева.

Миряна има две прекрасни момчета от актьора Ивайло Захариев, за които двамата полагат грижи, въпреки че са разделени, а Ивайло вече има друга жена до себе си, напомня "Уомън.бг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК