Бивше гадже на Слави в кабинета на Минеков - Евелина Кирилова участвала и в рекламната кампания на партията на Божков

Епицентър

Бивше гадже на Слави в кабинета на Минеков - Евелина Кирилова участвала и в рекламната кампания на партията на Божков

57481
на 11.06.2021
Бивше гадже на Слави в кабинета на Минеков - Евелина Кирилова участвала и в рекламната кампания на партията на Божков
Автор:   ПИК

Бивше гадже на Слави Трифонов и служителка на Васил Божков работи като ключова фигура в кабинета на служебния министър на културата Велислав Минеков. Става дума за Евелина Кирилова, която от десетилетия е в медийния и в маркетинговия и пиар бранш, като е била на ръководни постове в различни компании и телевизии, сред които Би Ти Ви, Нова и БНТ.

препоръчано

На последните парламентарни избори ефектната блондинка неофициално е давала съвети за модерната предизборна кампания в интернет на партията на Васил Божков "Българско лято", твърдят запознати с биографията й. 

Може би не е случайно, че на първата пресконференция като министър, на която представи екипа си, Минеков се възмути от разграбването на колекцията на олигарха с една камара обвинения от прокуратурата, известен със страхотивия си прякор Черепа. 

Пиарката на настоящия културен министър бе активен участник в протестите срешу правителството на Бойко Борисов и често можеше да бъде видяна на жълтите павета да скандира срещу властта. 

Самата Евелина Кирилова сега заема позицията директор на дирекция "Връзки с обществеността и протокол" и е била предложена да влезе в политическия кабинет на Минеков от хора от "Отровното трио", за които се смята, че са близки с Божков, разкрива "Уикенд". 

За нея са лобирали и ръководни фактори от партия на Слави Трифонов. Евелина Кирилова е медиен експерт и мениджър и може да се похвали с богат успешен опит. Преди години тя се засича в Би Ти Ви с Трифонов. По това време работи в медията като координатор придобиване на тв програми. А клюката гласи, че между нея и Дългия припламват любовни трепети. 

Близо две години Слави и пиарката се срещат тайно, макар за работещите във високата сграда до НДК да е било публична тайна, че двамата ги свързват не само бизнес дела. Край на връзката им слага както фактът, че Евелина отива да работи в конкурентна телевизия, така и желанието на Слави да се наслаждава на ласките на по-млади дами. 

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 186
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това