Бившият евродепутат Александър Йорданов С РАЗБИВАЩ КОМЕНТАР: ППДБ се любят с Доган, а с БСП са готови на цуни-гуни

Акценти

Бившият евродепутат Александър Йорданов С РАЗБИВАЩ КОМЕНТАР: ППДБ се любят с Доган, а с БСП са готови на цуни-гуни

112529
преди 12 часа
Бившият евродепутат Александър Йорданов С РАЗБИВАЩ КОМЕНТАР: ППДБ се любят с Доган, а с БСП са готови на цуни-гуни
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес сутринта за няколко часа се равноотдалечих. Заех позиция и видях, че засега ПП-ДБ без Пеевски могат, но без Борисов не могат. Правя извод, че след всеки нов парламентарен избор, лидерът на ГЕРБ им става по-скъп и близък. Затова и прогнозирам, че след новите избори, и независимо дали ще заемат второ, трето или четвърто място, ПП-ДБ ще бъдат мераклии за участие в правителство заедно ГЕРБ-СДС. Но само при положение, че Борисов ги пожелае. Дали са готови да го подкрепят за премиер не успях да видя. Но не трябва да се изключва и такава интимност.
Видях също така, че ПП-ДБ в момента се любят с Ахмед, но не изключвам да го разлюбят. Със Слави и Тошко отношенията им ще продължат да са никакви. Ни такива, ни онакива. И със сигурност няма да има за тях възраждане, ако се гушнат с "Възраждане". Затова пък от позицията на равноотдалечен видях, че са готови отново с БСП да правят цуни - гуни.

препоръчано

Всичко, което видях и откровено споделих, ме кара да мисля, че ПП-ДБ вдяват бавно, но пък все още не са за изхвърляне. Затова и си мисля, че те след като с ГЕРБ-СДС вече могат, след време и дружбата на ДПС "Ново начало" ще потърсят. Но аз сега светвам техните избиратели за всичко, което от позицията ми на равноотдалечен видях тази сутрин, за да няма после: "А ти къде беше тогава?"

И в заключение. ПП-ДБ ми се видяха като много мераклийски за власт партии. Този им мерак ще определя поведението им след изборите на 27 октомври.

Александър Йорданов, фейсбук

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК