Бившият капитан на Левски подписва с отбор от Втора Бундеслига

Футбол

Бившият капитан на Левски подписва с отбор от Втора Бундеслига

20886
на 16.07.2024
Бившият капитан на Левски подписва с отбор от Втора Бундеслига
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Германският втородивизионен Кайзелслаутерн е предложил двугодишен договор на бившия халф на Левски Андриан Краев. Това съобщават медиите в страната.

препоръчано

Кайзерслаутерн имаше интерес към по-малкия от братята Краеви още през зимата, но тогава не се стигна до негов трансфер, след като той все още имаше договор с Левски и сините искаха трансферна сума за него.

Сега изпълнителният директор на клуба Томас Хенген лично е предложил контракта на Краев, като според информациите трансферът му е "много вероятен".

свързани новини

Тимът на Кайзерслаутерн завърши миналия сезон на 13-о място във Втора Бундеслига. Отборът е далеч от славното си минало, като през 1998 г. става шампион на Германия като новак в Бундеслигата, а в редиците му тогава е българският национал Мариян Христов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК