Бившият на Ели Гигова заби плеймейтка

Папараци

Бившият на Ели Гигова заби плеймейтка

36773
на 23.11.2012
Бившият на Ели Гигова заби плеймейтка
Автор:   Георги Делчев

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

 Плейбоят дълго бе без гадже, след раздялата си с Ели преди 9 месеца. Едва наскоро стана ясно, че Петко Димитров е залюбил миналогодишната победителка в конкурса „Мис Плеймейт“ Меги Колева. Според светски спецове, запознала ги лично Николета Лозанова, която е добра приятелка на мениджъра Димитров.

препоръчано

 За Ели все още не е ясно дали има ново гадже. Покрай работата си в европарламента, дъщерята на бизнесмена Николай Гигов няма време за нови връзки. Там тя е в екипа на депутатката Илияна Йотова. Говори се, че с добрия си френски и английски Ели била много полезна в писането на докладите на Йотова.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК