Бившият полицай опитал да скрие тялото на Иван Владимиров-Нав в мазето (СНИМКИ 18+)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Бившият полицай опитал да скрие тялото на Иван Владимиров-Нав в мазето (СНИМКИ 18+)

21218
на 09.02.2023
Бившият полицай опитал да скрие тялото на Иван Владимиров-Нав в мазето (СНИМКИ 18+)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шокиращо убийство в София. Психологът Иван Владимиров беше застрелян във входа на жилищния си блок. Задържан е бивш полицай, срещу когото Владимиров е подавал множество сигнали.

препоръчано

Малко след 22:30 часа мъж се е обадил в полицията и е съобщил за извършеното убийство. Екипите на полицията са задържали на място 52-годишен съсед на Иван Владимиров и бивш служител на МВР Той не е отрекъл, че е извършил убийството и вече е задържан за 72 часа.

Според събраната информация, сигналите за междусъседските спорове са от години.

Все още невярващи, съседите на Иван Владимиров минават през входа, в който е станало престъплението.

Малко след като Иван Владимиров влиза във входа снощи и тръгва по стълбите към апартамента си 52-годишният полицай го застрелва. След това се опитва да скрие тялото в мазето.

Според съседите тормозът от страна на бившия полицай е бил системен.

“Той още си има пистолет, бръмчи си  с пистолета из целия квартал, не го интересува никой, идват полицаите, слага ключа и те стоят като наказани. Защо толкова години не му взеха тоя пистолет? Защо не му взеха това разрешително? Толкова жалби има. Защо?“, разказа пред Би Ти Ви Димитър Цветков.

От МВР и прокуратурата обаче сигнали е имало, но от страна на обвинения.

„Има 12 подадени сигнала като основната част на тези сигнали са от извършителя по отношения на действия на майката на пострадалото лице, като сигналите не са за насилие, а са за такива съседски взаимоотношения шум, цапане там на общите части“, каза главният секретар на МВР Петър Тодоров.

От прокуратурата ще поискат най-тежката мярка за неотклонение за задържаният 52-годишен мъж.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК