Бивш левскар изпусна Благовеста Бонбонова

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Бивш левскар изпусна Благовеста Бонбонова

30401
на 22.07.2020
Бивш левскар изпусна Благовеста Бонбонова
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Смятаната за една от най-стабилните двойки в българския футбол - Пламен Димов и Благовеста Бонбонова, изненадващо се разделиха. Двамата бяха заедно цели 8 години, но отскоро вече не са двойка. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Краят на отношенията им настъпил скоро, а причините не са ясни. Но близки до двойката споделят, че вината е на футболиста. "Вече не сме заедно с Пламен", признава и атрактивната красавица.

Красивата Благовеста, чиято фамилия е Цакова, стана известна като Бонбонова. Тя подкрепяше Пламен го подкрепяше по време на престоя му в Левски, а след това замина с него за Казахстан, където Димов игра за Кайсар, Шахтьор и Алтай.

След това двойката се завърнаха в родината, като играчът последователно носи екипите на Ботев (Пд) и Черно море. Благовеста подкрепи любимия си и когато миналата година забъркаха името му в един от най-големите скандали в родния футбол. Футболистът бе сред набедените играчи на Черно море за симулативна игра при загуба 1:3 от ЦСКА - София. Димов и още петима футболисти, сред които и легендата Георги Илиев, бяха изгонени от тима заради съмнителни резултати на полиграф, който бе направен по искане на ръководството на варненския клуб.

След това Пламен отново отиде да играе в Казахстан. През март половинката му Бонбонова трябваше да пътува при него, но заради епидемията от коронавирус не успя. А сега дойде и новината за раздялата им, пише "Хотарена".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК