Бивш министър на Борисов пред ПИК: С Антон Хекимян ГЕРБ се връща в играта

Акценти

Бивш министър на Борисов пред ПИК: С Антон Хекимян ГЕРБ се връща в играта

98953
на 25.09.2023
Бивш министър на Борисов пред ПИК: С Антон Хекимян ГЕРБ се връща в играта
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Предполагам като повечето хора ще коментирам номинацията на Антон Хекимян като изненада. Определено - изненада. А изненадата е приятна – имам предвид по отношение на шанса за задържане на управлението в София, защото ситуацията, при която беше поставен Борисов, беше почти неизбежна загуба. Това коментира пред ПИК бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

препоръчано

"В момента с тази кандидатура ГЕРБ се връща в играта и то с абсолютно реална възможност да спечели. Аз познавам от години Антон Хекимян, разбира се, в качеството му първо на репортер, след това на водещ на сутрешния блок на телевизията. Това е активен човек, позитивен, което е изключително важно. Отворен е към мнението на другите хора и вярвам, че с този ход Бойко Борисов се върна категорично в играта за София", коментира той.

"Факт е, че бТВ беше един от най-големите критици на управлението на ГЕРБ, персонално на Бойко Борисов. Разбира се, Антон Хекимян си е преценил, предполагам, взел е трезво решение и мисля, че наистина той има шанса да обърне мача в своя полза. А иначе опорките за зависимостта на БТВ ще почнат тепърва и понеже те нямат какво да изкарат персонално срещу Хекимян, в момента се опитват да изкарат нещо срещу телевизията. Но по-удачно би било да говорят как ГЕРБ успя да привлече един от най-ярките представители на най-големия критик в лицето на бТВ", заключи Найденов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК