Бивш на Лудогорец става главен скаут на ЦСКА

Футбол

Бивш на Лудогорец става главен скаут на ЦСКА

14227
преди 5 часа
Бивш на Лудогорец става главен скаут на ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двукратният шампион на България с ЦСКА Галин Иванов ще бъде назначен за скаут в клуба. Очаква се това да се случи до края на настоящата седмица.

препоръчано

За завръщането на бившия капитан на армейците в Борисовата градина се разбра преди няколко дни, а сега е ясна и позицията, която ще заема. Той се присъединява към скаутския екип на ЦСКА, който през лятото бе оглавен от Иван Славов, предаде "Тема Спорт".

Иванов изпълняваше такава роля в ЦСКА 1948 между ноември 2021 г. и август 2023 г., като участваше в привличането на бразилците Талис, Педриньо и Елитон. Първият играе на високо ниво в родното първенство, а другите двама бяха продадени в елита на Турция.

Бившият централен защитник присъства на откритата тренировка на ЦСКА през миналата седмица, а няколко дни по-късно изгледа и двубоя от Втора лига между дублиращия отбор на армейците и Янтра в компанията на бившия си съотборник Александър Томаш.

Иванов има 167 мача с червената фланелка във всички турнири и вдига титлата през сезони 1996/97 и 2002/2003. Освен със старши треньора Томаш е съотборник на "Армията" и със спортния директор Филип Филипов.

След прекратяването на състезателната си кариера стана треньор в ДЮШ на ЦСКА през юли 2007 г. На 24 март 2015 пък дори бе назначен за наставник на мъжкия отбор на армейците след напускането на Стойчо Младенов, но се задържа на поста само един месец, след като бе уволнен заради лоши резултати на 28 април 2015 г.

За последно той работи във втория състав Лудогорец, където беше наставник. Това ще бъде първо назначение в клуба след стъпването в длъжност на новия изпълнителен директор Радослав Златков. Припомняме, че то доведе до промяна на ролите на Филип Филипов и Стоян Орманджиев, които вече са съответно спортен и административен директор.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва да води хорото след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва "да води хорото" след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК