Бивш футболист на ЦСКА се завърна в ДЮШ

Футбол

Бивш футболист на ЦСКА се завърна в ДЮШ

11527
на 13.07.2024
Бивш футболист на ЦСКА се завърна в ДЮШ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият халф Петър Златинов е едно от новите имена в школата на ЦСКА. Това обяви директорът на ДЮШ на армеците Костадин Ангелов в интервю за канала CSKA Fan TV.

препоръчано

Той допълни, че през това лято е назначил общо шест треньори за юношеските формации на червените.

"Пепи Златинов ще бъде нов треньор. Той ще води набор 2010. Йордан Юруков, който също е минал през ЦСКА, ще бъде начело на отбора, родени през 2008 г. Мартин Дечев, също наш юноша, ще води 2015-а. Иво Маринков, бивш юноша на клуба, ще е треньор на децата 2018-а. Насоката е такава. Трябва да идват хора, които не гонят само заплатката, а имат за цел да се развиват. Парите ще дойдат по-късно", коментира Ангелов.

свързани новини

За назначението на Йордан Юруков в школата на ЦСКА се разбра преди около половин месец. Кариерата на Петър Златинов в професионалния футбол започва през 2000 г. именно в ЦСКА, а след това играе за Черно море, Динамо (Минск), Литекс, Интер (Баку), Локомотив (Мездра), Кариана и Вихрен. Бившият халф има треньорски опит начело на Пирин (Благоевград), Вихрен (Сандански) и Пирин (Гоце Делчев).

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК