Бижу от ансамбъла ни по художествена гимнастика си търси съпруг мечта

Други спортове

Бижу от ансамбъла ни по художествена гимнастика си търси съпруг мечта

27615
на 24.11.2020
Бижу от ансамбъла ни по художествена гимнастика си търси съпруг мечта
Автор:   ПИК

Синеокото бижу от националния ансамбъл по художествена гимнастика Стефани Кирякова разкри, че си търси сериозен мъж с цел брак, предаде Монитор.

препоръчано

Европейската и световна шампионка сподели това в чат със свои фенове в Инстаграм, където се радва на близо 8000 последователи. 19-годишната красавица беше попитана дали си има приятел и тя отговори съвсем откровено: „Нямам и никога не съм имала. Всеки, който ме познава добре, знае, че аз търся много качества в един мъж. Освен това не искам да имам приятел само заради идеята да имам такъв. Интересувам се от връзка, която води към женитба“.

Кирякова разказа, че идва от много религиозно семейство. „Ходехме на църква всяка неделя и още го правим. Баща ми е пастор, а мама работеше с децата. Имаме малка църква в моя роден град“, разказа звездата от Бургас. Тя е гордостта на майка си Бойка и баща си Радослав.

На въпрос как вижда себе си след 5 години, първокурсничката в НСА отвърна: „Завършила университет, открила какво ще правя с живота си, така че да служа на Бога. И омъжена“.

„Истината е, че не знам какво ще ми се случи в бъдеще, но засега искам да живея в България. Тази страна е малка, но толкова красива. Тук съм получила толкова много и смятам, че страната ни се нуждае от младото си поколение“, написа още мъдрата тийнейджърка, за която сезонът приключи, след като претърпя операция на коляното на 19 септември. По-късно целият ансамбъл бе спрян от участие на европейското в Киев заради заболели от коронавирус. Догодина обаче момичетата на Весела Димитрова все пак се надяват да използват олимпийската си квота и да стигнат до Токио 2021.

 

Сподели:
Бомба x
Уникалните свойства на меда - ето какви са те Уникалните свойства на меда - ето какви са те
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това