Вход
София
Времето в София 10 o C

Бизнесът търси ниви за хотели и заводи

Бизнесът търси ниви за хотели и заводи

„Агрион“ вади на тезгяха имоти за милиони
на 29.09.2020
24484
0
Бизнесът търси ниви за хотели и заводи
Автор: ПИК
29.09.2020
0
24484

Ръстът на цените на недвижимите имоти през последните години накара бизнеса да погледне към една нова ниша – земеделските имоти. По принцип те притежават огромен инвестиционен потенциал, тъй като цената е по-ниска, а някои могат бързо да бъдат вкарани в регулация и да се използват за изграждането на хотели, бензиностанции, складови площи или пък ВЕИ паркове.

В отговор на това търсене, лидерът в управлението на земя у нас – „Агрион“ предложи ексклузивен пакет от имоти с огромен инвестиционен потенциал. Те се намират на комуникативни места, като магистрали, големи градове и морски курорти и инвеститорите виждат огромен потенциал в развитието им. В близост да всички имоти има и добре развита инфраструктура, както и съществуващ бизнес.

Терените са подходящи за хотели, складови бази, предприятия, ваканционни селища. Парцелите са възможност и за онези, които търсят дългосрочна инвестиция. Площта на имотите варира от един до 1000 дка, което ги прави перфектни за изграждането както на малки обекти, така и на големи производствени площадки или ТИР паркинги, например. Заради местоположението и размера им (някои са над 1000 дка) много от имотите, предлагани от „Агрион“, са подходящи за изграждане на соларни или вятърни паркове. Очаква се през следващите години, заради мерките за опазване на климата, все повече енергия да бъде добивана от алтернативни източници, за които ще се търсят подходящи парцели, съветват специалисти.

„Като една от водещите компании на пазара, „Агрион“ разполага с голямо количество земя, от която е подбрал най-подходящите за бизнес и инвестиции предложения. Така даваме възможност на купувачите да стартират нов бизнес или да инвестират средства, които може да се  възвърнат в пъти, ако се появи инвестиционен интерес към терена“, твърдят от дружеството.

Имотите са лимитиран брой и могат да бъдат разгледани на сайта на компанията, в секцията https://www.agrion.bg/exclusiveproperties/.

След като изберат своя предпочитан имот, инвеститорите могат да направят оферта веднага, през онлайн формата за заявка. Ако желаят да зададат предварително въпросите си на експертите на Агрион, могат да го направят чрез националния номер 080011166 или през системата за чат на живо в сайта.

Огромен е интересът към един от най-атрактивните парцели – 5,5 дка до Околовръстното шосе на София. През последните години купувачите превърнаха тази зона в гореща точка за инвестиции – от една страна заради лесния и бърз достъп до столицата, а така и до бъдещата магистрала за Сърбия, която трябва да бъде довършена до месеци.

Един от терените, предлагани от „Агрион“ и предизвикващи най-голям интерес, е близо 4 дка парцел в Аксаково, Варна. Земята е в непосредствена близост до регулация, до вилна зона и път с трайна настилка, до летище Варна и автомагистрала „Хемус“.

Вече по няколко наддаващи има за парцелите от 7 декара до морето край Поморие и близо 3 дка край ГКПП до Свиленград.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33297
архив

Попитали един мъдрец: 
- Как се нарича жена, която винаги знае къде е мъжът й?
- Вдовица…

x
САМО В ПИК TV: Моделка на Божков роди тайно от софийски топ ерген
x
Социолози определиха идеалната възраст за щастлив брак
x