Бикове раниха 4-ма в Памплона (ВИДЕО)

ВИДЕО

Бикове раниха 4-ма в Памплона (ВИДЕО)

5695
на 07.07.2016
Бикове раниха 4-ма в Памплона (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Четирима души пострадаха при надбягвания с бикове в първия ден на фестивала "Сан Фермин" в северния испански град Памплона, предаде Би Би Си. Началото на празненството, с което хората почитат небесния покровител на града и областта Навара – Свети Фермин, бе дадено на тържествена церемония вчера.

препоръчано

По улиците на Памплона излязоха шест животни и около 1000 души. Четиримата са получили травми вследствие на падания и част от тях са настанени в местни болници. Никой обаче не бил ранен при сблъсък с бик. Фестивалът има осемвековна история. Той става популярен благодарение на романа на американския писател Ърнест Хемингуей "И изгрява слънце". Носителят на Нобела за литература от 1954 г. е бил гост на Сан Фермин от 1923 до 1959 г.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК