Биляна Петринска скрила пъпчето на сина си в Златната зала

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Биляна Петринска скрила пъпчето на сина си в Златната зала

10129
на 04.01.2021
Биляна Петринска скрила пъпчето на сина си в Златната зала
Автор:   ПИК

Актрисата Биляна Петринска си припомни с умиление във Фейсбук как преди повече от 2 години е пяла в Златната зала на "Музикферайн" във Виена, откъдето по традиция се излъчва Новогодишният концерт на Виенската филхармония.

препоръчано

През октомври 2018 г. диригентът Йордан Камджалов представи премиерно там звуково-пространствения спектакъл "Етюди на бъдещето" по произведения на Петър Дънов с участието на своя "Genesis Orchestra" и хора на "Музикална лаборатория за човека", част от който е и Петринска.

Красивата актриса разкрива още, че там, на скришно място, недостъпно дори за чистачките, е оставила част от пъпчето на първородния си син Адриан.

"Свещена сцена и мечта за толкова много музиканти по света. На мен ми се случи, а да си призная никога не съм и мечтала да съм там, още по-малко с едно 5-месечно бебе... Често човек много неща "не си мечтае", но те му се случват и той дори не може да осъзнае как се чувства... И после някак изведнъж разбира и става истински щастлив и някак по-богат...", разказва Биляна Петринска.

Тя споделя още, че иска детето й да расте в такива среди - на умни, можещи и талантливи хора, не непременно музиканти, пише "Монитор". 

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това