Бирниците в Пловдив опънаха сергията, отварят златарско ателие

Региони

Бирниците в Пловдив опънаха сергията, отварят златарско ателие

9719
на 06.03.2020
Бирниците в Пловдив опънаха сергията, отварят златарско ателие
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Публична продажба чрез търг с тайно наддаване на благородни изделия организира след две седмици териториалната дирекция на НАП Пловдив.

За колекционерите вероятно ще бъдат най-атрактивни две ценни златни монети, едната от които е с изображение на Иисус Христос, а другата - на австро-унгарският император Франц Йосиф от 1915 г. Началната им цена е 88.98 лв. На търг излизат още 13 броя златни пендара с чистота на благородния метал 22-24 карата.

В тази група има златни пръстени, златен синджир и гривна, всички с проба 585. Общата начална цена на тези изделия е 8815.7 лв. Предлага се също 17.52 грама сребро на гранули, проба 998. Наддаването започва от 9.63 лв.

Вещите се намират в банков трезор, а кандидатите могат да направят оглед между 9 и 11 март. Изделията са били отнети в полза на държавата с актове на съдилищата в Пловдив, Стара Загора, Кърджали, Свиленград, Хасково и ТМУ Свиленград.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК