Бисеров получи обвинение, тръгна си от Следствието намусен и счупи "Златния скункс" (снимки)

ЧАС ПИК

Бисеров получи обвинение, тръгна си от Следствието намусен и счупи "Златния скункс" (снимки)

30445
на 15.11.2013
Бисеров получи обвинение, тръгна си от Следствието намусен и счупи Златния скункс  (снимки)

Нито той, нито адвокатите му пожелаха да говорят с журналистите

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди минути разследваният за пране на пари и фалшиви документи Христо Бисеров излезе от сградата на Столичното следствие, където бе разпитван повече от 2 часа.

препоръчано

Днес се очакваше срещу него и Ивайло Главинков, който му е доведен син, да бъдат повдигнати тежки обвинения.

Той и адвокатите му - Христо Ботев и Павел Янакиев, обаче не пожелаха да коментират дали и какви са повдигнатите му обвинения.

Пред журналисти адвокат Ботев, който излезе пръв от Следствието, заяви, че няма да прави изявления, тъй като е подписал декларация да не говори.

Янакиев само се тросна, заявявайки: "Нали още от сутринта се говореше за какво идва тук". Така той индиректно потвърди, че на Бисеров са повдигнати обвинения, без да дава повече подробности.

Самият бивш зам.-председател на парламента не отрони и дума, бързо влезе на предната дясна седалка на мощното си BMW X6, промушвайки се между журналистите, след което шофьорът му подкара джипа в неизвестна посока. Първото, което Бисеров направи, когато седна в колата, бе да извади телефона си и да започне да пише SMS, видя репортер на ПИК.

Пред Следствието от "Господари на ефира" отново се опитаха да връчат на бившия втори човек в ДПС "Златен скункс", но той не го прие. На всичкото отгоре, статуетката се счупи в мелето около Бисеров.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК