БИТКАТА НА БЛОНДИНКИТЕ: Венета на нож с Мария Игнатова - голям шеф в Би Ти Ви подлял вода на Райкова

ГАЛЕРИЯ ШОУ

БИТКАТА НА БЛОНДИНКИТЕ: Венета на нож с Мария Игнатова - голям шеф в Би Ти Ви подлял вода на Райкова

78027
на 13.07.2020
БИТКАТА НА БЛОНДИНКИТЕ: Венета на нож с Мария Игнатова - голям шеф в Би Ти Ви подлял вода на Райкова
Автор:   ПИК

Венета Райкова не е на себе си от гняв, след като Мария Игнатова зае мястото й като водеща на "Папараци".„

препоръчано

По време на пандемията папарашкото предаване ненадейно бе свалено от ефир с аргумента, че Би Ти Ви пести пари заради намалените рекламни приходи покрай COVID-19. След което Венета се оплака, че остава без работа. 

Говори се, че продуцентите на "Папараци" взели решение да променят частично концепцията на предаването под натиск от телевизията. Шефът на новините Венелин Петков бил сред най-големите противници на блондинката и успял да обработи началниците да я махнат, пише столичен таблоид.

В телевизията взели решение шоуто да не е клюкарско, за да не вреди на корпоративния имидж на канала. Те планирали да наблегнат не толкова на жълтините и на клюките, колкото на хумора.

Мария Игнатова им се сторила идеалната водеща за тази цел, тъй като тя дълго време се подвизаваше в "Господари на ефира" и има опит в подобни формати.

За Мария Игнатова пък това ще бъде завръщане в тв средите, тъй като повече от година и половина не се е появявала на екран. След свалянето на "Господарите", тя остана без работа и без финансови постъпления. 

Говори се, че покрай раздялата си с Димитър Рачков Игнатова загубила много пари, защото преустановила участията си с него по халтури и частни партита. Сега се надявала зрителите да я обикнат като водеща на "Папараци" и предаването да се задържи в ефир. 

Както ПИК вече писа, месечната заплата на Мария ще бъде 10 хиляди лева, или с 4 бона повече от предшественичката й.

Сподели:
Бомба x
Не заслужава да го обичаш - ето как да спреш Не заслужава да го обичаш - ето как да спреш
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 305
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това