БИТКА ЗА НАДМОЩИЕ: Линда с нов удар по съперницата Лена - парадира с Папата, докато унизената говорителка на Киро се покри от срам след скандала в самолета (СНИМКИ)

Акценти

БИТКА ЗА НАДМОЩИЕ: Линда с нов удар по съперницата Лена - парадира с Папата, докато унизената говорителка на Киро се покри от срам след скандала в самолета (СНИМКИ)

200314
на 29.05.2022
БИТКА ЗА НАДМОЩИЕ: Линда с нов удар по съперницата Лена - парадира с Папата, докато унизената говорителка на Киро се покри от срам след скандала в самолета (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Официалната жена на премиера вече започва да води със солидна преднина пред съперницата си - говорителката на Кирил Петков, Лена Бориславова!

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Вече почти цяла седмица след унизителната акция, спретната от канадката с подстрекателството на Асен Василев, при която спряганата за любовница на харвардския му авер бе принудена да слезе от самолета за Рим и Ватикана, от Бориславова ни вест, ни кост...

След скандала от ревност, публичните изяви на чернокосата амбиция секнаха рязко. Като за начало, шефката на кабинета на Петков не уважи приема в чест на 24 май, даден от президента Румен Радев.

После, по терлици, все пак се качи на следващия правителствен полет - до Давос. За визитата пресцентърът на Министерския съвет разпространи съобщение, че Киро ще бъде придружен от съветника си по външнополитически въпроси и началника на кабинета си, но без дори да се споменава името й.

Бориславова за пръв път не взе участие и на заседанието на Министерски съвет в петък, а както ПИК писа, от отсъствието й премиерът бе видимо посърнал и в минорно настроние. 

Единственото логично обяснение за продължаващато отсъствие на Лена е това, че в Министерски съвет, където по презумция би следвало да нищят камарата от проблеми, в които е затънала държавата, се занимават и как най-безболезнено да потулят любовния триъгълник Киро - Лена - Линда, за да спрят "да дразнят лъвицата". 

И докато Лена Бориславова очевидно събира смелост да се появи публично след грозния скандал в самолета, то сладкарката Линда не се спира да парадира чия съпруга е и по чия линия също има досег до силните на деня, та дори и до Папата.

След приема в Националния исторически музей (който обърка с Природо-научния музей - б.р.) на Румен Радев, премиершата побърза да се похвали в социалните мрежи, че е била плътно до съпруга си и е била уважена от поне двама президенти - настоящия, както и Петър Стоянов.

Битката за надмощие обаче придоби още по-грандомански размери, след като Линда подмени и корицата си във Фейсбук, изглежда с идеята да се изтъкне пред конкурентката си, че мястото до Киро на аудиенцията при Светия отец е на съпругата, а не на любовницата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 22 април - денят е невероятен за Лъвовете, Везните да внимават с приказките САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 22 април - денят е невероятен за Лъвовете, Везните да внимават с приказките
ПИК TV x
ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК