БИТКА НА ВЕЛИКАНИТЕ: Калин Сърменов оплю сериала на Магърдич - актьорите от "Пътят на честта" били...

Епицентър

БИТКА НА ВЕЛИКАНИТЕ: Калин Сърменов оплю сериала на Магърдич - актьорите от "Пътят на честта" били...

217047
на 03.10.2019
БИТКА НА ВЕЛИКАНИТЕ: Калин Сърменов оплю сериала на Магърдич - актьорите от Пътят на честта били...
Автор:   ПИК

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов захапа колегите си от гилдията, които участват в новия сериал, продуциран от Магърдич Халваджиян, "Пътят на честта". Актьорът, прочул се като Милото от "Седем часа разлика", изказа своето остро мнение, наричайки артистите бездарни.

препоръчано

Сърменов, който през август тази година стана баща за трети път, сподели възмущението си в мрежата минути, след като свърши един от епизодите.

"Пътят на глупостта и бездарието! Различни видове дървета! Пълноценно изживяване", пише Калин с познатата иронична нотка. А по-късно конкретизира: "Ивайло, който и да е той, е откритие за БГ сериала. Чака го бляскаво бъдеще, как никой досега не го е видял?".

По всичко личи, че Сърменов визира Ивайло Захариев, изиграл доброто ченге в "Под прикрите".

Откровенията на директора на Сатирата предизвикаха контрастни реакции в мрежата. "Липсва ми времето на "Седем часа разлика", когато гледахме хубави сериали", пише негова приятелка. А той й отговаря: "Сега броим дърветата. И идват и нови".

Това далеч не е първото негативно мнение на Сърменов. По-рано тази година той обиди творчеството и на актьора и режисьора Ники Илиев, предават от "Телеграф".

Сподели:
Бомба x
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това