Би Ти Ви отстрани Дилов-син в "България търси талант" - ето кой го сменя...

ГОРЕЩО

Би Ти Ви отстрани Дилов-син в "България търси талант" - ето кой го сменя...

43377
на 22.04.2021
Би Ти Ви отстрани Дилов-син в България търси талант - ето кой го сменя...
Автор:   ПИК

Любен Дилов-син вече няма да бъде жури в "България търси талант". Раздялата му с риалити формата се налага заради политическата му кариера.

препоръчано

Депутатът от ГЕРБ, който бе предложен и за министър на туризма, няма да оценява кандидатите от 9 май, когато започват живите предавания.

Предаванията, които текат в момента са записани преди месеци и участието му нямаше как да бъде изрязано.

Сега обаче той ще бъде сменен с друг шоумен, но засега името му остава тайна. В момента в журито на шоуто освен Дилов са Екатерина Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова. Най-вероятно на мястото на депутата ще седне Михаела Филева, която има опит като жури от предишен сезон, но така жените ще станат трима срещу само един мъж. 

Не е изключено в стола на Дилов да седне и Асен Блатечки, които също има опит в „България търси талант“. Обмисля се и вариант всяко предаване да има различен гост, като първи ще бъдат поканени победителите в предишни сезони като Пламен Любенов и Адриян Асенов, твърди "Хотнюз".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това