Благодарение на Корнелия Нинова 2 пъти ни увеличиха пенсиите!

Лична драма

Благодарение на Корнелия Нинова 2 пъти ни увеличиха пенсиите!

18688
на 12.11.2022
Благодарение на Корнелия Нинова 2 пъти ни увеличиха пенсиите!
Автор:   "Ретро"

Избрахме си Народно събрание – гнездо на оси. По-точно гнездо на стършели. Старите муцуни от 30 години пак запяха старата песен на омраза и разделение. Три дена в Народното събрание се води война кой да бъде председател на НС. От ПП беше предложен Никола Минчев, от БСП – Кристиян Вигенин. И двамата опитни, достойни, отговорни. Но не бяха избрани – на инат. След толкова родилни мъки най-после БСП разсече възела на раздора. Имаме си Вежди, но си нямаме очи да видим истината и нямаме разум да преценим какво би станало, ако не беше избран председател на парламента.

препоръчано

За своето отговорно и мъдро решение БСП и конкретно Корнелия Нинова понесоха много удари под кръста от чужди и свои. Решението на БСП да подкрепи Вежди за председател е трудно и компромисно решение с отрицателни последствия. Но както винаги БСП постъпи националноотговорно. Та нали трябва да се приеме бюджетът за 2023 г.?! Иде страшна и студена зима, спешно трябва да се приемат закони и крути мерки за хората, за бизнеса. Всички видяхме, че за 7 месеца управление с упоритата настоятелност на Корнелия Нинова два пъти бяха увеличавани пенсиите, безплатни детски градини и още, и още.

Не зная колко време ще съществува това НС. Не зная ще приеме ли бюджета и някои закони, но съм сигурна, че се задават избори. Сигурна съм, че хората са отвратени и още по-малко ще гласуват. Някои партии ще извадят от дълбоките джобове откраднатите от народа пари и ще купуват, купуват гласове. А народът – беден, гладен, болен, за 50 или 100 лв. ще продава съвест, чест, достойнство. И като краен резултат в парламента ще влизат онези стари муцуни, милиардери, милионери, закрилници на олигарсите, на онези, които продадоха България, разрушиха я, командвани от НАТО, ЕС, Вашингтон, които ще ни вкарат във война с Русия. Ще изпращаме оръжие на Украйна, ще даваме милиарди за изтребители, които ще бъдат готови в далечно бъдеще, дори се канят да изпращат войска в помощ на Украйна. Напред ще върви Каракачанов, носейки в двете си ръце начертаните изтребители, след него – „Тримата от запаса“ и след тях – в бронирана кола генерал Янев, който да издава заповеди.
Какъв позор! Русия, която ни освободи от зверствата на турското робство и фашисткото иго, е наш враг! А Америка и Англия, които хвърлиха над България стотици бомби, които унищожиха градове, хора, сега са наши приятели.

Народе???

Война ли искаш, или робство???
 
Пенка Цветкова, Мездра
 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
ЛЮБОПИТНО: Вулкан ли ще е причината за края на света ЛЮБОПИТНО: Вулкан ли ще е причината за края на света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК