БЛАГОРОДНО! 12 тона капачки за купуването на кувьози събраха във Варна

Региони

БЛАГОРОДНО! 12 тона капачки за купуването на кувьози събраха във Варна

13474
на 30.09.2018
БЛАГОРОДНО! 12 тона капачки за купуването на кувьози събраха във Варна
Автор:   ПИК

Морската столица Варна се включи в кампанията "Аз вярвам и помагам-празник на рециклирането". Целта на инициативата е да бъдат събрани средства за закупуването на медицинска апаратура, обясни Владислав Николов - председател на сдружението "Аз вярвам и помагам":

препоръчано

"Ние сме поръчали два чисто нови кувьоза, произведени през 2018 г., които ще дойдат началото на октомври и ще бъдат дарени в Окръжна болница и АГ-болница. Във Варна стават 5 дарения на медицинска апаратура от началото на кампанията за 3 години", каза той.

В специален контейнер пред катедралния храм "Успение Богородично" бяха събрани 12 тона капачки, които са превозени от морската столица до завода, който ги преработва.

В кампанията се включиха не само варненци, а и жители на Шумен, Разград, Добрич, Попово и други градове от Североизточна България.

Сподели:
Бомба x
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това