Благо Георгиев с нова професия - няма да повярвате с какво се захвана

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Благо Георгиев с нова професия - няма да повярвате с какво се захвана

32218
преди 4 часа
Благо Георгиев с нова професия - няма да повярвате с какво се захвана
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият футболен национал Благой Георгиев смени професията - вече ще се изявява като водеш на подкаста "Мач.бг".

препоръчано

Новото онлайн предаване стартира с амбицията да събере на едно място известни личности от различни сфери, за да ги постави в забавни и неочаквани ситуации.

Водещият обеща епизоди, изпълнени с хумор, интересни истории и предизвикателства, които няма да оставят зрителите без усмивка.

"Този формат няма да е просто традиционен подкаст с интервюта. Форматът е създаден да забавлява както зрителите, така и самите гости. Специални сегменти с интерактивни игри, шеговити предизвикателства и неочаквани ситуации ще превърнат всеки епизод в истинско шоу, пълно с изненади и смях.

Благой Георгиев, познат с харизматичния си стил, споделя:

"Това е проект, който наистина ме вълнува - и не само заради възможността да поканя различни личности, но и заради забавните моменти, които ще преживеем заедно. Ще има много смях, интересни истории и малко лудории. Ще ми гостуват популярни актьори, певци, спортисти и инфлуенсъри, които ще покажат една нова и по-развлекателна страна на себе си. Разговорите няма да са само по сериозни теми, а ще бъдат придружени от леки и забавни моменти, за да разведрят деня на зрителите", зарече се Благо.

Подкастът ще се излъчва в YouTube и на всички основни подкаст платформи.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК