Блатечки развърза кесията! Вижте за каква красавица пръсна 100 бона (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Блатечки развърза кесията! Вижте за каква красавица пръсна 100 бона (СНИМКА)

18489
на 31.03.2023
Блатечки развърза кесията! Вижте за каква красавица пръсна 100 бона (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Секссимволът на българското кино и театър Асен Блатечки подкара нов мощен автомобил. Високият клас спортно возило, модел Мустанг, се оценява от 100 хиляди до 120 хиляди лева.

препоръчано

Цената може да нарасне в зависимост от подобренията, които собственикът налага – фина настройка на мотора, аеродинамика или окачване за подобряване на работните характеристики, естетиката на екстериора и интериора и акустиката.

Като фен на бързите коли, Блатечки се е погрижил да бъде забележим на пътя в любимия му черен цвят. В официалния си профил в Инстаграм, той сподели снимка на последния звяр в гаража. Актьорът остави фотото достъпно за кратко. Асен е почитател на моторите. В миналото си той е преживял пет катастрофи и винаги са се случвали, за да не се удари в друг автомобил. Това му е обеца на ухото и вече е много по-внимателен на пътя, припомня "Галерия".

През последните месеци любимецът от малкия екран, който се изявява и като част от журито на „Като две капки вода“, отново изпитва болки в кръста. За физическите му неразположения се грижат специалисти от Непал.    

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК