Близки на шофьора от Яхиново: Нито е бил пиян, нито е карал бързо

ЧАС ПИК

Близки на шофьора от Яхиново: Нито е бил пиян, нито е карал бързо

30627
на 12.05.2015
Близки на шофьора от Яхиново: Нито е бил пиян, нито е карал бързо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Зад волана на автомобила, причинил тежката катастрофа в Яхиново, е бил 18-годишният Емил. Момчето взело книжка два месеца преди катастрофата, разказва Нова телевизия. Емил се качил в колата пиян. Решение, което коствало живота му. Оцелелият Светльо се возил зад него. Емил карал колата с над 100 километра в час.

препоръчано

„Там все стават такива бели, залитна от пясък, от мокро и стана белята. Аз и да бях казал на шофьора да не кара бързо, нямаше сигурно да ме послуша. Той си беше такъв - ти му говориш нещо, той друго прави", казва Светльо.

За да си купи колата, Емил работил като строител на две места. Останал без баща през 2004-та. Майка му разказва, че оттогава живеели трудно.

„Беше си събрал 800 лева, дядо му му даде 500 лв. Имаше още 300 лв. от работата. Ходил е с дни в София да си търси кола", разказва майката на Емил.

Близките на Емил обаче не вярват, нито че е бил пиян, нито че се е движил с висока скорост. Според тях се опитват за по-лесно да прехвърлят вината младежа, понеже е починал. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК