БМВ изтегля 55 000 коли заради дефекти

ЧАС ПИК

БМВ изтегля 55 000 коли заради дефекти

8242
на 23.09.2015
БМВ изтегля 55 000 коли заради дефекти
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Германският автомобилен концерн БМВ изтегля повече от 55 000 коли от Южна Корея заради дефект при газоразпределителния механизъм, съобщава агенция Йонхап.

препоръчано

По данни на Министерството на земята, инфраструктурата и транспорта, ще бъдат изтеглени автомобили, произведени в периода от ноември 2007 г. до юни 2013 година.

Проблемът е в регулировката на ремъка, задвижващ газоразпределителния механизъм. Това може да доведе до загуба на контрол над машината по време на движение. /ТАСС

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК