БМВ полетя в дере край Вършец

Региони

БМВ полетя в дере край Вършец

8484
на 06.06.2016
БМВ полетя в дере край Вършец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Млад мъж катастрофира между Вършец и Спанчевци в неделя след обяд, съобщиха от областната дирекция на полицията в Монтана. Лекият автомобил БМВ е със софийска регистрация и е собственост на 47-годишния Г.В. от столицата.

препоръчано

Зад волана е бил 23-годишният В.А. от София. При движение с несъобразена скорост автомобилът излязъл от платното за движение и паднал в дере на река под мост, при което са причинени телесни повреди на водача и на пътничката в автомобила Х.К. на 24 г. от София. Другият пътник в колата - 23-годишният А.О. е без сериозни наранявания.

Тримата пострадали са транспортирани в болницата в Монтана за уточняване на състоянието им и последващо лечение.

Извършен е оглед на местопроизшествие от дежурна оперативно-следствена група. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК