БНР в унисон с протестите - това ли е липса на медийна свобода, г-н Радев?

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

БНР в унисон с протестите - това ли е липса на медийна свобода, г-н Радев?

42138
на 16.11.2018
БНР в унисон с протестите - това ли е липса на медийна свобода, г-н Радев?

Последвайте ни в Google News Showcase

Нямало свобода на словото у нас, медиите били купени, били подвластни на управлението. Мантрата, повтаряна от президента Румен Радев, няма как да мине, а доказателството е факт.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Националното радио, което се издържа с нашите и вашите пари, е решило да възражда и дава трибуна на хора като: Татяна Дончева, генералът-гном Атанас Атанасов, бившият на генерал Деси - Георги Свиленски, а като капак и "великата" мисъл, диктуваща думите на президента Радев - Иво Христов. 

Каква компания са си приготвили в БНР само - за чудо и приказ. Важно е да се отбележи и денят - неделя, когато е заявен поредния "голям" протест срещу правителството. Някъде там за цвят са решили да привикат и шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова, да изглежда уж обективни. 

Нека обаче видим кои са всъщност лицата, които ще седнат пред микрофона на БНР. - държавното радио в държавата, в която според Румен Радев нямало свобада на медиите и която нарее "блато". От следващите редове ще стане пределно ясно има ли правителствена цензура и ако имаше, щяха ли толкова опозиционни лица да се изязяват свободно в национален ефир. 

Атанас Атанасов, станал лидер на ДСБ след капитулирането на Радан Кънев. При последните избори заедно с проваления правосъден министър и лидер на друга съвсем неуспяла партия "Да, България" в колаборация със "Зелените" успяха да съберат едва 2 процента на изборите. Съвсем недостатъчно да се говори за тях като някаква алтернатива на каквото и да е. Винаги обаче са чинно на протестите, ако не те, то техните хора, често и това работят - да търкат жълтите павета. 

Татяна Дончева, лидер на "Движение 21" и адвокат, но не на кого да е, а все на мастити бизнесмени и олигарси. Най-мил на сърцето й е Сашо Дончев, олицетворение на газовата олигархия. Босът и собственик на медии, които не се свенят срещу грантове да хулят България и да разпространяват фалшиви новини. След това пък Дончева на драго сърце брани с тяло Гриша Ганчев в съда от репортери, защото в България нямало свобода на словото.

Политическата кариера пък на Дончева е една от "най-блестящите". Излязла от редиците на БСП, реши че може да разцепи червените, но някак не й се получи. На последните избори се прегърна с врага си Румен Петков и АБВ, за да вземат някой процент, но и това не стана, дори централите на партиите не можаха да си задържат. 

Георги Свиленски пък през последните месеци се превърна в сянка на Корнелия Нинова. Заради своята лоялност, бившият съпруг на първата дама Десислава Радева, бе повишен в организацията на предстоящите избори през 2019 година. Ако съдим по резултатите до този момент, едва ли ще успее да вдигне отчайващия рейтинг на пребоядисаната синя приватизаторка Нинова. 

Иво Христов пък е съветник на президента Румен Радев. Човекът, който му пише антиправителствените речи и разцепва нацията, който нарича България "блато". Именно неговото име се спряга и за шеф на новите тролове в интернет, които си впрягат пръсчетата, за да плюят неудобните и противниците на президента. 

Каква сбирка само се очертава, каква (НЕ) свобода на медиите!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК