Боб Дилън изпя 17-минутна песен за убийството на Кенеди

ШАРЕН СВЯТ

Боб Дилън изпя 17-минутна песен за убийството на Кенеди

3557
на 29.03.2020
Боб Дилън изпя 17-минутна песен за убийството на Кенеди
Автор:   ПИК

Боб Дилън посвети песен на обстоятелствата, свързани с убийството на президента на САЩ Джон Кенеди. Певецът пусна 17-минутната песен в профила си в „Туитър”, съобщава „Трафикнюз”.

препоръчано

Американският музикант за пръв път сподели с феновете си за издаването на песента в социалната мрежа. Композицията "Murder Most Foul" е с продължителност 16 минути и 57 секунди, като дължината й я прави най-дългата в музикалната му кариера.

Тя изпреварва с 26 секунди предишния му рекорд от 16 минути и 31 секунди, поставен с "Highlands" от албума му "Time Out of Mind" от 1997 година.

В публикацията си Дилън призова своите фенове да бъдат бдителни и да се пазят. Ето и какво написа той: "Привет на всички феновете, които ми останаха предани през годините. Тази песен записах преди известно време и може да ви се стори интересна. Пазете се, бъдете бдителни и Бог да ви пази!"

Джон Кенеди умира на 22 ноември 1963 година на 43 години. Той е убит по време на свое посещение в Далас, щата Тексас. След края на разследването, комисията "Уорън" излиза със становището, че убийството е дело Лий Харви Осуалд, който е застрелян два дни след покушението срещу президента.

 

Сподели:
Бомба x
Не заслужава да го обичаш - ето как да спреш Не заслужава да го обичаш - ето как да спреш
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 308
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това