ГОРЕЩО
Проф. Михаил Константинов: Само 1-2% от хората в Европа гласуват с машини. Те ли са идиоти, ние ли сме идиотите?
Деница Сачева охлади мераците на ППДБ - каза защо Борисов трябва да остане начело на ГЕРБ
Изненадваща промяна в тона на "Дондуков" 2. Ето какво направиха от ДПС-Ново начало, докато Мирчев иска да раздава юмруци
Мащабна спецакция срещу пране на пари в София: Иззети са 400 000 евро и множество ценности
След акцията в Ловеч и София: Росен Стъкларя остава за постоянно в ареста
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Радостина Николова, Кубрат
препоръчано
Необходими продукти:
300 г бял белен боб
400 г пушени ребра
1 глава лук
80 мл олио
10 г брашно
1 ч.л. червен пипер
джоджен
магданоз
Начин на приготвяне:
Бобът се измива и се отцежда, залива се със студена вода и се вари с пушените ребра до пълно омекване на зърната. Месото се изважда, отделя се от костите, нарязва се на късчета и се връща обратно в боба. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнина заедно с червения пипер и брашното. Прибавя се към фасула и се вари 10-15 мин. При поднасяне ястието се поръсва със ситно нарязан магданоз и джоджен.
Сладкиш със сини сливи
412970
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336046
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97413
на 26.02.2019
Джолан в питка
147767
на 05.06.2018


