Божана Кацарова от "Мастър шеф" ще води кулинарни курсове

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Божана Кацарова от "Мастър шеф" ще води кулинарни курсове

17610
на 03.02.2021
Божана Кацарова от Мастър шеф ще води кулинарни курсове
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Победителката от "Мастър шеф" Божана Кацарова отвори своя кулинарна работилница. В нея тя ще изнася курсове по готварство на малки групи.

препоръчано

"Ето я старата ми нова кухня. Нов адрес, нови лица, велики вечери! Новото ни пространство най-накрая позволява да откликна на вашите покани и по-точно - Божана, кога ще направиш кулинарни курсове? Проучих внимателно какво се случва наоколо и прецених, че сега му е времето", пише шеметната готвачка в официалния си профил в Инстаграм.

Общо нивата за обучаваните ще бъдат четири на брой. Сред темите, зададени от Божана, са истинска домашна баница с точени кори, азиатска вечер, вечеря за шампиони и "скандален десерт".

Всяко занятие е с продължителност между 3-4 часа. Заради разпространението на коронавирус Кацарова приема до максимум 5 души на работен терен, съобщава "Монитор".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК